Wat Is Wasparfum?

∨ Wasparfum zorgt ervoor dat je was lekker ruikt

 Wasparfum voeg je toe aan je bestaande wasmiddel

 Waar doe je wasparfum in? - Druppel de wasparfum in een dopje en doe de vloeibare Wasparfum in het laatje van de wasverzachter

 Nooit meer een muffe geur bij het openen van de wasmachine

∨ Kleding gewassen met wasparfum zorgt ervoor dat jouw linnenkast lekker ruikt

∨ Wasparfum versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren

 Door de druppelaar in de fles, is het uitermate zuinig in gebruik

∨ 1 dopje voldoende om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken

∨ Bij normaal gebruik kun je met één fles van 500ml tot wel 100x wassen

Interieurspray en textielsprays

Heb je huisdieren? Net heerlijk gekookt? Of wil je gewoon een heerlijke, frisse geur in huis? Dan is een interieurspray een snelle oplossing! Ook voor het opfrissen van je kleding hebben we heerlijke textielsprays in het assortiment.

Wat is interieurspray?

Een interieurspray is een spray met een heerlijke geur die je kunt gebruiken in huis. Met deze handige spray laat je nare geurtjes verdwijnen, zoals geuren van huisdieren of van het koken.

Waar gebruik je interieurspray en textielspray voor?

De interieurspray kun je in verschillende ruimtes gebruiken, zoals je woonkamer, kantoor of slaapkamer. De spray gebruik je om je huis lekker fris te laten ruiken of ongewenste geurtjes te laten verdwijnen. De textielsprays zijn verkrijgbaar in dezelfde geuren van de wasparfum Diamante en Perla en zijn dus goed te combineren. Een interieurspray is ook handig te gebruiken in bijvoorbeeld een salon of studio aan huis.

Geurstokjes

Zorg voor een heerlijke geur thuis dankzij de geurstokjes van Le Essenze di Elda. De verschillende geurstokjes shop je gemakkelijk online via onze webshop. De geurstokjes zijn ideaal om te gebruiken in ruimtes als een woonkamer, slaapkamer, hal, kantoor of toilet. Zo kom jij altijd thuis in een frisse woning! Daarnaast zijn onze mooie, luxe geurstokjes ook een plaatje voor het oog! Deze flesjes mogen zeker gezien worden in jouw interieur.

Unieke geurstokjes op basis van olie en parfum

Veel bekende soorten geurstokjes bevatten alcohol. Daardoor vervliegt de geur snel. De geurstokjes van Le Essenze di Elda gaan langer mee. Dat komt door de unieke basis van olie en parfum.

Hoe kan ik lang genieten van de geurstokjes?

Geniet extra lang van onze heerlijke geurstokjes door deze niet in het felle zonlicht te zetten of op een plek te plaatsen waar de temperatuur warmer is dan kamertemperatuur. Onze 250 ml verpakkingen gaan gemiddeld 1 à 2 maanden mee. Onze 500 ml geurstokjes geven gemiddeld zo’n 4 tot 6 maanden een heerlijke geur af.

Roomspray

Geurkaarsen

 

Wasmiddel En Wasverzachter Van Le Essenze Di Elda

Probeer de lekkerste wasmiddel en wasverzachter, rechtstreeks uit Italië

Probeer de lekkerste wasmiddel en wasverzachter, rechtstreeks uit Italië. Op wasparfum.nl zijn naast de heerlijke wasparfums ook wasmiddelen en wasverzachters te koop. 

Soorten wasmiddel
Het vloeibaar wasmiddel van Le Essenze Di Elda is geschikt voor de witte en gekleurde was met geïntegreerde vlekverwijderaar! De fles een een inhoud van 1 liter en gaat ongeveer 40 wasbeurten mee.

Goedkoop wasmiddel
Over het algemeen is vloeibaar wasmiddel iets duurder dan wasmiddel in poedervorm. Volgens Milieu Centraal is vloeibaar wasmiddel wel beter voor het milieu omdat het ervoor zorgt dat er minder vezels loslaten bij synthetische kleding. Wasmiddel in poedervorm laat wel een iets frissere geur achter op je kleding maar dit is gemakkelijk op te lossen. Gebruik het wasmiddel van Le Essenze Di Elda met een neutrale geur en voeg je favoriete wasparfum toe!

Wasverzachter
Naast het wasmiddel van Le Essenze Di Elda ook de wasverzachter te koop. De wasverzachter is ook van het merk Le Essenze Di Elda en komt rechtstreeks uit Italië.

 

Geurolie

Werking

Giet enkele druppels (8-10 of meer voor een intensere geur) rechtstreeks in het water. Ideaal om te gebruiken met ultrasone verstuivers, aromabranders en in het waterbakje van de verwarmingsradiator. Houd je strikt aan het beoogde gebruik. 

Autoparfum En Auto Luchtverfrissers - Vier Italiaanse Geuren

Last van nare geurtjes in de auto? Wilt je deze maskeren? Bij het binnenstappen van de auto wil je toch gewoon genieten een heerlijke frisse geur. Wasparfum heeft vier exclusieve luchtverfrissers met verschillende geuren. De flacons zijn gemakkelijk op het luchtrooster van de auto aan te brengen. Kies uit deze Italiaanse geuren van Le Essenze di Elda:
> Spicy - Kruidig, houtachtig
> Fresh - Fris
> Sweet - Zoete Amandel
> Oriental - Oriëntaals bloemig

Geurkaarten

 

De geurkaarten zijn ideaal om geleidelijk geur af te geven. Er verspreid zich een lichte, aangename geur. De kaart leg je onderin een lade, of bevestigd deze aan een hanger met het lint. Je parfumeert de ruimte op een onopvallende manier. 

Hier kunt u de geurkaarten plaatsen:

> lade
> kleerkast
> schoenenrek
> auto
> rugzak
> tas
> koffer
> etc. 

Schoonmaakartikelen

 

Ontdek de heerlijke geuren van deze schoonmaakmiddelen. Zo is jouw huis in een handomdraai weer blinkend schoon.

Was accessoires

 

Drogerballen | Wasdrogerballen

Kies uit verschillende soorten drogerballen: Plastic geparfumeerde drogerballen die zorgen voor een geursenstatie als de was uit de droogmachine komt. Ook zijn er vilten drogerballen om de droogtijd verkorten. Deze zijn los of samen te gebruiken